IMG_4174.PNG

Olen sertifioitu Sharbrows microblading ammattilainen ja teen luonnollisia microblading kulmakarvoja ammattitaidolla. Jokaiset kulmat tehdään asiakkaan kasvojen mukaan, jotta niistä tulisi täydelliset jokaiselle. 

Microblading ei ole sama asia kuin pigmentointi! Microblading kestää iholla n. vuoden ja sitä käydään vahvistamassa 10-12kk välein. Tällöin lopputulos on luonnollinen ja väri pysyy kauniina. 

microblading 

Microblading on kulmamuotoilua jolla on mahdollista tehdä kauniit, kestävät ja luonnolliset kulmat. Microbladingissa pigmenttiä viedään ihon pintakerrokseen, jolla saadaan aikaiseksi kestävä lopputulos. Kulmat häviävät iholta n. vuodessa, joten niitä pitää käydä vahvistamassa 10-12kk välein.

Sharpbrows microbladingissa kulmat mitataan tarkkaan jokaisen asiakkaan kasvojen mukaan, jotta kulmista saadaan symmetriset. Itse saat vaikuttaa kulmien paksuuteen ja kaarevuuteen. Luonnostelen kulmien ääriviivat ensin kynällä ja aloitan toimenpiteen vasta, kun olet hyväksynyt muodon. Microbladingissa teen ohuita karvan näköisiä viivoja ihoon terällä joka myös työntää pigmentin ihoon. Ensimmäinen kierros on kivuliain, koska se tehdään ilman puudutetta. Kulmat ovat heti toimenpiteen jälkeen vähän tummemmat ja karvat paksummat, kuin mitä lopullinen tulos on. Kulmien pysyvyyteen vaikuttaa myös pitkälti se, miten hoidat kulmiasi.

Kenelle microblading sopii?

Microblading kulmat sopivat kaikille, jotka haluavat tuuheutta ja symmetrisyyttä kulmakarvoihin. Tällä saadaan myös luotua kauniit kulmat, jos vaikka omat kulmakarvat ovat kokonaan poissa. Microblading kulmat helpottavat arkea ja korostavat kauniisti kasvojasi. 

 

Ennen hoitoa

Ennen toimenpidettä vältä n. 48h kipulääkkeitä, kuten aspiriinia, ibuprofeiinia ja myös muita, verta ohentavia lääkkeitä. Älä käytä alkoholia tai kofeiinipitoisia tuotteita n. vuorokautta ennen toimenpidettä. Älä myöskään mielellään tupakoi paria tuntia aikaisemmin, koska se vaikuttaa myös veren määrään. Tarkemmat ennen ohjeet saat vahvistussähköpostissa, joten luethan ne vielä läpi. Jos on muuta kysyttävää, niin aina saa kysyä, vastaan mielelläni!

Hoidon jälkeen

file9.jpeg

Hoidon jälkeen on tärkeää, ettet koskettele kulmiasi tai pese niitä ensimmäiseen vuorokauteen. Ensimmäisen neljän päivän ajan on myös tärkeää rasvata kulmia kookosöljyllä, vaseliinilla tai bebanthenilla(se pinkki) noin neljä kertaa päivässä. Tämän jälkeen rasvausta voi vähentää kahteen kertaan päivässä kahden viikon ajan. Olethan tarkka ensimmäiset 72tuntia  siitä, että vältät alkoholia, aurinkoa ja hikoilua. Kulmasi voivat paranemisen yhteydessä alkaa rupeutumaan, joten muistathan olla repimättä kuivia ihonpalasia pois ja raapimatta, vaikka kuinka tekisi mieli. Se vaikuttaa värin pysyvyyteen. Vältä myös kulmameikkiä ja anti-age voiteita kulmien alueella. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet saat vahvistussähköpostissa, joten luethan ne tarkkaan läpi. Aina saa myös kysyä!

 

 

 

Untitled design.png