Lashes

Ripsienpidennys. Teen yli kuuden vuoden kokemuksella ripsienpidennyksiä. Ripset tehdään laadukkaasti ja huolellisesti, aina asiakkaan omien ripsien kunnon ja toiveiden mukaan. Ripsien kestävyyteen vaikuttaa moni tekijä. Niiden huolellinen pesu on yksi tärkeimmistä. Myös asiakkaan oman ripsen lasimasuus tai ihon rasvaisuus voi vaikuttaa pysyvyyteen. Pysyvyys voi myös vaihdella kausittain. Öljymäiset ja todella kosteuttavat tuotteet heikentävät liiman pysyvyyttä, joten vältäthän näitä aineita silmien lähellä. Myös vanulappujen ja -puikkojen nukka voi repiä ripsikuituja. Liiman keskimääräinen pysyvyys on n. 6 viikkoa, joten ripsikuituja voi tippua myös ilman omaa ripseä.

Klassinen ripsienpidennys. Klassisissa ripsissä asiakkaan jokaiseen ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Kuitujen pituus, kaarevuus ja paksuus valitaan aina asiakkaan toiveiden ja ripsien kunnon mukaan. Liian painava ripsi voi aiheuttaa vaurioita omien ripsien kasvuun, jolloin ripset lähtevät nopeammin. Klassisten ripsienpidennysten huoltoväli on n. 2-3 viikkoa.

Volyymi ripsienpidennys. Volyymiripsienpidennyksissä jokaiseen omaan ripseen tehdään ripsikuiduista viuhka. Viuhkat teen käsin. Viuhkojen koko valitaan aina asiakkaan toiveiden ja ripsien oman kunnon mukaan. Volyymeistä saa myös tehtyä todella luonnolliset. Volyymiripsissä on tärkeää, että viuhkat on tehty oikeaoppisesti kevyillä ja ohuilla kuiduilla. Väärin tehdyt viuhkat vaurioittavat omia ripsiä. Volyymiripsien kanssa ei saa käyttää ripsiväriä tai irtoripsiä, koska ne sumputtavat viuhkat. Varsinkin volyymeissa on tärkeää puhdistus oikealla tuotteella. Varmistathan, että pesuaineesi on ripsille tarkoitettu, jotta ripset pysyvät kauniina. Volyymiripsien huoltoväli on 3-5 viikkoa.

Klassisia ja volyymeja voidaan myös laittaa sekaisin, näin saadaan kauniin luonnollinen lopputulos.


Facial

TULOSSA! Kasvohoidot. Kasvhoidot räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Hoidoissa käytetään laadukaita Exuviancen tuotteita. Erilaiset happohoidot sopivat mm. aknen, ikääntymisen merkkien ja pigmenttimuutosten hoitoon. Lisäksi teen mikroneulausta, jonka avulla pystytään häivyttämään kasvoilta arpia, juonteita ja tehostamaan hoitotuotteiden imeytymistä.


Pedicure

Jalkahoidot. Perusteellinen jalkahoito sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä jalkojen kosteutuksen. Lisäksi voidaan hoitaa känsiä ja jalkapohjien halkeamia. , Jalkahoitoon voi valita myös lisähinnasta geelilakkauksen. Geelilakka on LED-kovetteinen kestolakka joka kestää kauniina yli kolme viikkoa. Toinen vaihtoehto on Spa-pedicure jalkahoito, joka sisältää hemmottelevan jalkakylvyn, kuorinnan ja rentouttavan hieronnan.


Muita palveluitamme ovat kestovärjäykset, meikkauksetja manicure sekä geelilakkaus. Tervetuloa tutustumaan!


Kauneusillat. Haluaisitko viettää ihanan hemmotteluillan ystäviesi kanssa? Tutustua porukalla ihonhoitoon tai saada vinkkejä omaan arkimeikkaukseen? Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä juuri teille räätälöity kauneusilta. Tapahtumat voidaan toteuttaa sinun valitsemassa paikassa. Kilometrikorvaus: helsinki, espoo, vantaa +40€ muu pääkaupunkiseutu +60€. Illan hinta määräytyy henkilöiden ja palveluiden mukaan. 

Nuorten syntymäpäivät. Onko nuoresi innostunut meikkaamisesta ja kaunistautumisesta? Olen myös järjestänyt nuorille kauneus synttäreitä, jossa kerron heille ihonhoidon alkeista, meikkivinkkejä, olemme meikanneet toisiamme ja lisäksi jokainen vieras saa pienen lahjapaketin kotiin viemiseksi. Kysy ihmeessä lisää tai pyydä tarjous beauty13@emmieviola.fi

Events