Lashes

Ripsienpidennys. Meiltä saat laadukkaat ja huolellisesti laitetut Ripsienpidennykset. Ripset valitaan omien ripsien kunnon perusteella, sekä asiakkaan toiveiden mukaan. Jokaiseen omaan yksittäiseen ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Ripsikuidut tippuvat omien ripsien mukana, niiden kasvukauden mukaan. Ripset uusiutuvat noin kuukaudessa, joten huolto väli on yleensä 2-3 viikkoa. Ripsiä on myös tärkeää hoitaa kotona. Muistathan pitää ripsesi puhtaana ja harjata niitä säännöllisesti. Öljymäiset tuotteet heikentävät liiman pysyvyyttä ja vanulappujen nukka voi repiä ripsikuituja. 


Facial

Kasvohoidot. Käytämme kasvohoidoissamme Bielendan ja Denova Pro:n ammattikosmetiikkatuotteita. Laajasta valikoimastamme löytyy niin puhdistavia ja kosteuttavia kasvohoitoja, sekä tehokkaampia erikoiskasvohoitoja. Hoidot toteutetaan aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan ja jatkuvalla hoitosarjalla sekä huolellisella kotihoidolla voidaan parantaa monia ongelmia. Hoidon yhteydessä saat aina henkilökohtaista opastusta ihonhoitoon, sekä suosituksia tuotteista ja hoidoista, juuri sinulle.


Pedicure

Jalkahoidot. Perusteellinen jalkahoito sisältää kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä jalkojen kosteutuksen. Lisäksi voidaan hoitaa känsiä ja jalkapohjien halkeamia. Jalkahoitoon sisältyy myös kynsien lakkaus, jonka voi myös lisähinnasta vaihtaa geelilakkaukseen. Geelilakka on LED-kovetteinen kestolakka joka kestää kauniina yli kolme viikkoa. Meillä voit myös valita Spa-pedicure jalkahoidon, joka sisältää hemmottelevan jalkakylvyn,kuorinnan, naamion ja rentouttavan hieronnan.


Muita palveluitamme ovat kestovärjäykset, sokeroinnit. meikkaukset, urheiluhieronta ja manicure sekä geelilakkaus. Tervetuloa tutustumaan!


Kauneusillat. Haluaisitko viettää ihanan hemmotteluillan ystäviesi kanssa? Tutustua porukalla ihonhoitoon tai saada vinkkejä omaan arkimeikkaukseen? Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä juuri teille räätälöity kauneusilta. Tapahtumat voidaan toteuttaa sinun valitsemassa paikassa. Kilometrikorvaus: helsinki, espoo, vantaa +30€ muu pääkaupunkiseutu +50€. Illan hinta määräytyy henkilöiden ja palveluiden mukaan. 

Nuorten syntymäpäivät. Onko nuoresi innostunut meikkaamisesta ja kaunistautumisesta? Olen myös järjestänyt nuorille kauneus synttäreitä, jossa kerron heille ihonhoidon alkeista, meikkivinkkejä, olemme meikanneet toisiamme ja lisäksi jokainen vieras saa pienen lahjapaketin kotiin viemiseksi. Kysy ihmeessä lisää tai pyydä tarjous beauty13@emmieviola.fi

Events